Sfaturi de make-up, pentru a ascunde ridurile

De multe ori femeile de multe ori cred in mod eronat că, cu mai multe straturi de machiaj, pentru a ascunde ridurile și liniile de expresie. Dar cel puțin este mai mult, și excesul de departe de mascare lasă încă mai multe dovezi ridurilor, creând aspectul de vechi pergament.

A curăța și hidrata pielea

Înainte de a aplica make-up este necesar pentru a pregăti pielea, ca și cum ea nu este curat și смачивается, machiajul nu va rămâne de prisos. Acest lucru este mai mult, în cazul în care pielea devine uscata, ten și machiaj pulbere se va acumula în zonele uscate, oferindu-foarte neplăcut aspectul.

Umple ridurile si liniile cu corector cearcane

Utilizați corector cearcane si completati cu el toate ridurile de curățare apoi excesul cu un burete.

Se aplică mai mult de un cadru clar și pe sectoarele de riduri

Cel mai bine este să alegeți un cadru cu efect de detensionare, și este important de a avea două nuanțe, una mai clare pentru aplicarea pe terenurile de riduri, pe conturul buzelor și a ochilor, și un alt-o nuanta mai inchisa pentru obraji, pomeți, nas, frunte și bărbie. După plasarea în fiecare domeniu specific de a arunca și de a combina cu un burete, să rămână uniformă de make-up.

Fard de obraz

Aplicați fard de obraz, pe osul pometilor, dar cu grijă să nu puneți în contur ochi, în cazul în care există faimoasele „cioara picioarele lui”, așa cum mai inchisa la culoare le va face foarte vizibile.

Aplicați pudra

Pulbere-aceasta este ceea ce dă ultima coduri de make-up, deoarece el servește pentru tonifierea pielii și de a face baza mai mult. Dar ar trebui să se aplice numai în штрихах cu o perie, nu concentrându-se pe sectoarele de riduri, deoarece praful are tendinta de a usca pielea, poate face mai vizibile.

Utilizarea creioane în culori maro

Culori inchise, cum ar fi negru, puternic intaresc expresie și se adaugă ani în față. Selectați pentru diferite nuante de maro.

Machiajul ochilor în culori luminoase

Pentru a ascunde ridurile, ar trebui să evite culori întunecate și greu de linii, deoarece acestea vor face mai evidente. Machiaj pentru ochi in culori deschise (somon, roz, piersic) și blur-este soluția perfectă pentru toate ridurile.

Utilizați nuante buze

Cele mai favorabile sunt perla ruj în culori deschise (roz, piersic și așa mai departe), și este recomandat să se evite semi-transparent gloss, deoarece la coroziune acestea prezintă o linie de contur a buzelor.

Cum pentru a evita ridurile cu corector cearcane

Când aveți cercurile intunecate, este important să învețe să le ascundă, pentru a putea menține mult mai sănătoasă persoană, decât în cazul în care acest lucru nu a fost făcut. Una dintre cele mai comune modalități de a ascunde cercurile intunecate imediat, dar temporar-este de a face acest lucru cu ajutorul unui corector cearcane.

Uneori, acest lucru este rău, pentru că, dacă nu pentru a evita aparitia ridurilor, efect corector cearcane poate fi mult mai inestetice, decât în cazul în care nu ai nimic de pus. Dar dacă știi câteva trucuri pentru a preveni acest lucru, atunci totul merge bine și nu vor fi probleme, astfel încât să puteți folosi corector, fără teama că vor apărea riduri.

Veți avea nevoie pentru a preveni un anticearcan обжигание pe fata ta, deoarece, dacă faceți acest lucru, veți fi sigur că liniile fine si ridurile vor fi alocate. Dar există metode de a preveni acest lucru, astfel încât să puteți păstra aspectul proaspăt.

Primul lucru de care aveți nevoie pentru a păstra în minte este că ar trebui să aibă umed bine zona cu cearcane tot timpul, așa că nu vă va fi mult mai flexibilă de piele, și corector va adera mult mai bine pe piele. Pentru hidratarea pielii puteți arunca o seara exclusiv crema hidratanta pentru zona ochilor, și încă 10 minute, înainte de a face machiaj.

Stop ridurilor cu corector cearcane

Dupa ce ai hidratat bine domeniul, aveți nevoie pentru a alege tonul potrivit pentru a pune în cearcănele și să le acopere în întregime. Dar, în plus, pentru a evita aparitia ridurilor, va trebui să alegeți o textura care se potriveste cel mai bine pentru pielea ta. Eu te sfatuiesc sa alegi textura cremoasă și alege una sau două mai deschise nuanțe de corector față de dumneavoastră, culoarea pielii, trebuie să va asigurați-vă că acesta este suficient luminează.

Dacă aveți prea cercurile intunecate, puteți aplica galben sau piersici corector, pentru a rezista verde-violet nuanță dvs. de cercurile intunecate. Dacă este necesar, se aplică mai multe straturi, dar nu uitați să lăsați produsul să se usuce înainte de a aplica un nou strat.

Este bine să aplicați corector cearcane și nu se lasă riduri, fie sigur de a face acest lucru cu un deget și face acest lucru cu ajutorul unui mic pensula pentru corector. Va trebui să înceapă de la cea mai întunecată parte a zonei de sub ochi și să dea mici de atingere, dacă este necesar, puteți ajuta cu dumneavoastră fără nume cu degetul, ci doar ca un ajutor. În cele din urmă, pentru a sigila munca prestată, va trebui să utilizați translucide pulberi galben sau alb, ca o atingere finală.

Veți vedea că, dacă se aplică un corector astfel, veți evita ridurile de pe cercurile intunecate.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.