Uleiuri faciale, tratamente de frumusete pentru pielea ta

La corpul și părul se adaugă numeroasele proprietăți ale pielii

l utilizarea de uleiuri pentru îngrijirea tenului a devenit un trend ascendent. Dacă acestea au fost deja gaura câștigat merite pe pământ de hidratare a corpului, și chiar au fost „puternic” în îngrijirea părului, astăzi vrem să vorbim cu tine despre uleiuri pentru persoanele care treptat câștigă faima ca o bună alternativă de îngrijire a feței. Dar, cum se întâmplă adesea, există o mulțime de îndoială în utilizarea de uleiuri esențiale pentru fata. Se recomandă să utilizați-l în timpul verii? Ei смазают pielea mea?…

Primul lucru pe care trebuie să păstrați în minte, aceasta este ceea ce vorbim despre produse cu o mulțime de istorie în spatele. Uleiurile esentiale sunt folosite de mii de ani pentru beneficiile lor, nu numai pentru pielea noastră, dar și pentru a noastră generală de sănătate, și acestea sunt considerate a fi una dintre cele mai puternice substanțe naturale care putem găsi în produsele cosmetice naturale. Sale nenumărate și puternice proprietăți de cosmetică, terapeutic, emoțională și mentală nivelurile previn imbatranirea prematura si sporesc regenerarea celulelor. În plus, ei au o mare putere antiseptica, ceea ce duce la un детоксификационному efectul in organism si reduce efectele stresului. De exemplu, o firmă Caudalie ei explică că uleiuri esențiale și legume sunt cel mai curat, cel mai valoros și cel mai natural, o sursă de frumusețe. Prin urmare, începând cu anul 1999, Matilda Thomas creează exclusiv pentru spa Vinothérapie® De la Les Sources de Caudalie ulei pentru față și corp pe bază de ulei din semințe de struguri, utilizate винотерапевтами. Ele sunt folosite ca pre-pas pentru a amplifica efectele ulterioare de tratament, înainte, chiar, ser.

Dar, așa cum am spus, când nu suntem obișnuiți cu utilizarea produsului, apar îndoielile. Și, cu atât mai mult, când vorbim despre ulei, care este de necontestat, legată în special de ulei și potențial bold produs pentru pielea noastra.

Este un ulei volatil înlocuirea ser? Set de uleiuri esențiale poate acționa ca un substitut pentru ser, dacă vom folosi combinarea adecvată pentru tipul nostru de piele si un rezultat care ne-o dorim pentru a obține. În plus, ser, formulate cu uleiuri esentiale sunt foarte concentrate naturale active a principiilor, care sunt rapid pentru a pătrunde în cele mai profunde straturi ale pielii, obtinerea de rezultate excelente pentru organism și sunt vizibile aproape imediat, după cum ne explică martie Гамарра, director de Formarea de brand Zelens în Spania.

Se poate folosi uleiul esențial ca unic tratament? Marta Gamarra ucide, că „uleiul esențial nu trebuie utilizat ca unic tratament, deoarece acestea nu hidrata pielea, deoarece acestea nu conțin apă. Principala caracteristică ulei esential este tratamentul pielii datorita rapid capacitatea de a pătrunde mai profund straturi, astfel, încercarea de problemele interne ale pielii și activarea producția de celule”.

Și, probabil, o chestiune de milioane: dacă am folosi uleiuri esențiale, pot lubrifia pielea ta? „Nu, un produs bun, compus din uleiuri esențiale, nu trebuie să lubrifia pielea, pentru că el nu lasă reziduuri pe suprafața” Timp de absorbție de ulei esential variază în funcție de masa moleculară, dar nu mai mult de 15 secunde, pentru a fi absorbit de celulele noastre, de aceea el este, de asemenea, nu va lăsa genial”.

Deci, este de dorit de a utiliza ulei esențial de tenul gras? Da, atâta timp cât este folosit ser uleiuri esențiale, dezvoltat pentru acest tip de piele. Daca selectate principiile active sunt potrivite nu numai că ne va ajuta pentru a controla productia de gras sân, dar și de a ajuta pentru a preveni apariția tipice de comedoane și granite în această formă de blana. În plus, vă vom ajuta pentru a crește rezistența pielii.

Puteți folosi uleiuri esențiale în timpul verii? Martie Гамарра indică faptul că s-au spus multe despre fotosensibilitate ulei eteric și o posibilă apariția de pete de pe piele. Dar adevărul este că ser, compuse din uleiuri esențiale, pot fi folosite fără nici o problemă, în cazul în care concentrația în mod corespunzător, dar nu mai mult de 7% (de obicei folosit în uleiurile esențiale pentru o persoană). Și, desigur, după aplicarea nostru de ulei esential serum este important de a utiliza adecvat factorul nostru pentru fototipie, pentru a fi corect protejate.

Cum se aplică ele?

După ce ați decis pentru a include acest produs în viața de zi cu zi procedura de frumusețe, pot apărea îndoieli cu privire la faptul, care este procesul de aplicare. El notează, cu ajutorul unor experți Darphin, o altă firmă, care se poate lauda cu o multime de uleiuri din gama sa, cu proprietăți diferite în funcție de tipul de piele, de preferință pe timp de noapte.

  1. Ia 5 picaturi in palma-vă pe mâini, prindeți-le și se încălzește produs, натирая lor. Apoi inspirați aroma, aducând la nas. Acest lucru este profund inspirat.
  2. Puneți mâinile pe părțile laterale ale nasului și mutați-le în sus spre fata.
  3. Glisați mâinile la urechi, apoi coborâți de pe părțile laterale ale gâtului.
  4. Apăsați-l ușor de mâini de la baza gâtului.

Numai pe timp de noapte?

Joëlle Ciocco, expert de îngrijire a tenului L ‘ Oreál Paris, ne oferă oportunități suplimentare pentru a obține acces la uleiuri pentru fata (firma își are ulei Age Perfect)

  • Înainte de make-up: de la foarte uscat pielea, catifelează pielea pentru o mai mare omogenitate a produselor de machiaj.
  • Pe pielea umedă: pentru a hidrata aplicați ulei pe pielea curată și încă umezi cu apă.
  • Aplicarea în domenii specifice: se Aplică восстанавливающую o picătură în anumite produse alimentare deshidratate zone, cum ar fi nasul sau bărbia. O mică picătură, pentru a ilumina zona de obraji sau de suprafață, aflată pe buza superioară sau sub crema hidratanta pentru a se completează eficiența acestuia.

De la stânga la dreapta, Polifenol с15 детоксификатор Noapte de Ulei, de la Caudaíe; z-22 Absolute Face Oil de la Zelens; 8 culori de Nectar, de la Darphin; extraordinar de ulei Age Perfect de la l ‘ Oréal Paris; ulei de migdale Гармонизирующее ulei pentru Fata, de la Weleda; Sublime Youth, de la Sepai; Stemcell Super Food Facial Oil de la Rodial.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.